Life: Tastes like love β€οΈπŸŒ±πŸŒˆ

So life without wifi is A- absolutely amazing, B- absolutely relaxing C-so so super rad, but obviously impossible to blog.. So my stories are a bit behind, but so many jungle, river, turtle, thunder -lightening, hammock, monkey lovetastic tales to come….
Epic moments. Happening all around. Picture this… Close your eyes. Ha. Just kidding! open themπŸ˜ƒπŸ˜› How are You supposed read w your eyes closed!?
So, picture this.
5’10 brunette, chucks on feet (aka converse shoes), dripping wet hair, bikini covering the necessary parts, machete in hand, and jungle ALL around!…

Wait for it… YES!

That totally happened πŸ™‚ I can die happy. Felt like the star in my own movie. 🌟πŸŽ₯πŸŒŸπŸŒ΄πŸ’™πŸŽ₯ .On That same adventure to the “posa” the watering hole on the paniquenes family property, I saw a white face monkey, a hawk, put natural exfoliating mud from the waterhole on my face AND swung like Tarzan from a super fun rope swing.

Nature.. Trees and swings and things :) happiness πŸ’šπŸŒ±πŸŒ΄πŸŒ³
Nature.. Trees and swings and things πŸ™‚ happiness πŸ’šπŸŒ±πŸŒ΄πŸŒ³
My tour guides (elmers nephews) , the instigatorlbc, and mud masks- free via nature
My tour guides (elmers nephews) , the instigatorlbc, and mud masks- free via nature

image
So stoked to get to visit this magical jungle oasis, Since it’s more or less the reason I’m here in Caletas with Elmer and the Paniquines family. But more about that later. Let’s talk about how much I recommend getting away to places unknown. Take the road less traveled. Find some nature. Find yourself ❀️

image

But 1st, how did I get here ?? Rode a boat into drake bay… No piers or docks, the boat backs right up on to the sand- hope your ready to get wet….) Stayed the night with the kind family at Casa mariposa (the awesome bed and breakfast I have the pleasure of living and working at for the month of December) started my career and a sign painting master…oh found a waterfall and some iguanas chillin on the beach

Suntanning with friends
Suntanning with friends

image

Beaches with trees and waves... No building or people. 😍
Beaches with trees and waves… No building or people. 😍

On my first day here at cabinas Los Paniquines I becameΒ Most aware that There is something grounding and comforting about the noises of nature. Roosters cock-a- doodle-doing, cicadeas vibrarting with a small screeching frequency, leaves shuffling through the costal breeze. But most importantly that the song of water , furiously- yet ever so fluidly doing its thing, can transform…Small rives babbling past my cabina and the constant rumble of the waves tumbling to the sand. It’s when I hear this sound, no matter how foreign the land, I feel at home. I’m about an hour south of drake. And when I say a hour, I mean an hike down a path that runs parallesh to the sea- Through the mud, up “steps” created by tree roots and randomly places cement slabs, and back down across draw string bridges… image

The
The “roads” I’m travels these days…. One a bit less traveled. I’d much rather follow the footprints in the mud than street signs and break lights

image

No cars, no vehicles, no cell Service , Just feet and boats. So “disconnected”, yet Completely dialed in.” Aside from missing the sweet loving everything of my guy, and the kind warmth of my beautiful Kula at home. I feel SO alive. How can you not when you are literally submerged in nature and therefor life?! πŸ™‚

image image

Just Work up From a nap because when we arrived here I was exhausted- Sticky, dripping in sweat and muddy. Took the most amazing cold shower, covered my 30+ bug bites ( the aftermath of forgetting bug spray my 1st night in drake ) and sleept to the before mentioned lullaby of Mother Earth.
Nature is pretty cool. This guy game to join me on the wall next To my bed when I layed down to take a nap. Making friends everywhere I go:)Β image image
Now I’m headed to go spend time with my friend Elmer and his family who are kind enough to host me and feed me in exchange for making signs for “cabinas paniquenes”. They speak and love fluently, but nobody can write- amazing the things we…not tAke for granted, but don’t even realize how fortunate we are to have. It’s funny tho – tit for tat- i feel there is So much I can learn
From Elmer…. I suppose an education doesn’t equate to intelligence….
So- I am more than happy to be of service. so blessed and grateful for all the universe has given to me and to have the opportunity to be here with this beautiful kind generous family.

Home cooked deliciousness as my sign painting career forages on 🎨🎨🎨
Home cooked deliciousness as my sign painting career forages on 🎨🎨🎨

image image

Although I haven’t actually “done ” Anything The last 4 days, it’s beyond incredible how much has happened…. So much mind blowing, calming, heart opening, connecting pure- raw- magical- fundamentaly-natural – goodness. I can’t find words to describe it. It’s like pure beautiful love. Perhaps one of those things that can’t be described, but must be seen with ones own eyes and felt with ones own heart. None the less, I have will try to put it all into words. Specifics about what exactly I’ve done here are not important. What matters is how I feel- and these people, this kind loving family has made me feel like I am one of their own. If you find your way to. Costa Rica, come to drake bay, come
Stay at the cabinas paniquenes . You won’t find them online- or in a travel mag- you just have to show up. Be present in the moment- Where they choose to live despite ever being “given” the tools to know- that this
Moment is the very best place to be. Tell them I sent you, πŸ™‚ and although it may not be a 5 star hotel, not all the money in the would could buy the mind blowing generous love and knowledge of “Mother Earth” that they have. I am better for knowing these beautiful divine humans. Check out what after noon walk with Elmer got me πŸ˜Žβ¬‡οΈβ¬‡οΈβ¬‡οΈ

Pay for coconut water?!?!? Must be something those crazy Americans do... Let's just eat the whole thing πŸ˜πŸŒ΄πŸ’¦
Pay for coconut water?!?!? Must be something those crazy Americans do… Let’s just eat the whole thing πŸ˜πŸŒ΄πŸ’¦

image

My journey from here continues to awe and inspire….More life, More love…. Nature has her way of opening your eyes. You might be amazed at the things you would see if you got outside and turned off the tv. (So didn’t mean to rhyme, but yah!! πŸŽ‰πŸ’™πŸŒŠπŸ’β€οΈ)

this Β coming next…

THIS is life :)
THIS is life πŸ™‚

image image

One Reply to “Life: Tastes like love β€οΈπŸŒ±πŸŒˆ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: